Garantálom, amennyiben bármi miatt nem vagy elégedett indoklás nélkül visszafizetem a masszázs árát.
A Gellérfi-Masszázs választása nem jár kockázattal!

Sokan nehezen kockáztatnak be olyan szolgáltatást, aminek a minőségével nincsenek tisztában. Nem mindenki számára megfelelő ugyanaz az élmény. Egy masszázs élmény mindig nagyon szubjektív. Ráadásul sokak számára a komfortzóna határát súrolja, nem mindenkinek olyan természetes az érintés. A személyre szabott kezelés, figyelem, jelenlét, a legfontosabb.

Garantálom, hogy az alábbiak nálam nem történhetnek meg veled:

Pihenni, kikapcsolódni relaxálni szeretnél, de folyton beszélek, és még levegőt is alig veszek.

Kérdésed van, és beszélni szeretnél, de folyton beléd fojtom a szót, mondván, hogy koncentrálj befelé.

Szeretnél egy határozott erős masszázst, de csak simításokat végzek, azt is csak a tested felett.

Szeretnél egy kellemes, lágy kikapcsoló masszázst, de csak kínozlak a nagyszerű, zseniális, speciális technikáimmal. A legkellemesebb pillanat, amikor a masszázsnak vége, mert azt hiszem a fájdalomküszöb fogalma nem is létezik.

Személyre szabott kezelést szeretnél, de futószalagon rád erőltetem a saját elképzelésem, mert azt hiszem, mindenkinek ugyanaz a program kell, ugyanabban a sorrendben, ugyanolyan intenzitással.

Nem szeretnél teljes testmasszázst, mert csak a hátad fáj, de mivel nem hallottam részmasszázsról lenyomom a teljes testmasszázst mégis.

Szeretnél egy jó masszázst, de annyira spirituális vagyok, hogy a megkérdezésed nélkül energiával kezellek masszázs helyett, és megpróbálom átalakítani  az energiatested, és a világképedet is, ha akarod ha nem.

Kapcsolat© 2017 Gellérfi Ágnes - Gellérfi masszázs